SLS Agency Delivered Russian Mi-17 Helicopter Simulator to Indonesia

The Russian-built and designed full-flight simulator was sent to the Aviation training center in Indonesia by the member of ACEX Alliance in Saint Petersburg
The simulator enables to practice all flight modes, including emergency and incident situations, imitates failure of equipment and helicopter systems provided by the flight manual, and represents a high-tech equipment.
“We have been working on this project since August 2015, - comments Eugene Apasov, the Head of SLS Agency. – The delivery was very expensive and official, that is why the parties have agreed the specification for a long time, changed the contract conditions and obtained permits both for export from Russia (so called export control) and for import to Indonesia. After that the Indonesian party came to Russia for acceptance and launched one more stage of agreements.”
When the cargo was ready for dispatch it occurred that the building of the training center for this complex structure in Indonesia was not finished and there was no place for its storage upon arrival. That is why SLS acquired ownership of the container in which the cargo was dispatched to the final recipient.
The 40-foot container was loaded on the vessel in the port of Saint Petersburg in the end of October and it is expected for arrival in the port of Semarang (Indonesia) on December 3.
We wish all sails to the wind and kiss landing to the pilots!

Details at http://acexgroup.net/en/partners/news/1627/

Контактное лицо: ACEX Alliance press center (написать письмо автору)
Компания: ACEX Alliance (все новости этой организации)
Добавлен: 07:42, 10.01.2017

Челябинские активисты ОНФ проводят мониторинг остановок общественного транспорта в регионе, «Народный фронт «За Россию» в Челябинской области, 16:33, 20.04.2018, Россия
Активисты челябинского отделения Общероссийского народного фронта провели мониторинг работы общественного транспорта и состояния остановочных комплексов…

«Байкал Сервис» внедряет штрихкодирование документов на груз, Байкал Сервис, 16:31, 20.04.2018, Россия
Транспортная компания совершенствует процесс документооборота между филиалами.

Команда Ауди Центра Север – серебряный призер Audi Twin Cup 2017, РОЛЬФ, 15:56, 20.04.2018, Россия
Копилка компании РОЛЬФ пополнилась еще одной наградой. Команда Ауди Центра Север заняла второе место в престижном конкурсе Audi Twin Cup 2017, организатором которого выступает официальный импортер марки Audi в России.

Грузооборот транспортников ТАЛТЭК составил 4,5 млн т-км в первом квартале 2018, Группа компаний ТАЛТЭК, 15:55, 20.04.2018, Россия
ТалТЭК Транс, входящий в транспортно-логистический дивизион Группы компаний ТАЛТЭК, увеличил грузооборот на 15,7% в январе-марте 2018 в сравнении с аналогичным периодом прошлого года.

«Байкал Сервис» закрепился в Вологде, Байкал Сервис, 18:23, 19.04.2018, Россия
Открытый в октябре прошлого года вологодский филиал ТК «Байкал Сервис» подвел итоги за первое полугодие деятельности.

Boxberry сокращает сроки доставки в регионы, Boxberry, 18:08, 19.04.2018, Россия
За первые три месяца 2018 года компания ускорила время доставки из Москвы до 67 городов нашей страны. А с апреля — еще по 36 направлениям в России.

4th ACEX Conference will take Place in Sochi, ACEX, 16:37, 19.04.2018, Россия
Logistic companies from Russia will represent their capacities to the partners all around the world

4я конференция ACEX пройдет в Сочи, ACEX, 16:34, 19.04.2018,
Российские логистические компании представят свои возможности партнерам со всего мира