Шановні журналісти! Запрошуємо вас приєднатися до благодійного джазового концерту "МУЗИКА ДОСТУПНА КОЖНОМУ" для дітей з аутизмом.

В п’ятницю, 15 грудня, о 15:00 відбудеться джазовий концерт, на якому близько 70 дітей з аутизмом почують джазовий концерт 16-річного скрипаля-віртуоза Іллі Бондаренка, який підкорив своєю музикою кращі сцени світу. Напередодні Дня покровителя дітей Святого Миколая Ілля разом з чудовою джазовою піаністкою Наталею Лебедєвою, відомими музикантами з Аргентини - Флавіо Ромеро (контрабас) і Оскаром Жюнта (барабани) - гратиме для однолітків і юних друзів, яким рідко випадає нагода відвідати справжній концерт.
Протягом концерту музиканти не лише гратимуть, але й разом зі спеціальними педагогами створять імпровізаційний оркестр з дітьми та проведуть музичні ігри.
Також наймолодші учні педагога скрипки Адндрія Малахова (вчитель Іллі Бондаренка), малюки-скрипалі Злата Аллахвердян (3 роки!), Андрій Матвейчук (4 роки!) і Анна Іванчик (7 років!) підготували музичний сюрприз!
Такий захід організований для дітей, які залучені до проекту Kids Autism Games. Ці діти неодноразово довели, що вони вміють бігати марафони, готувати, творити та багато іншого. Їм лише потрібен особливий підхід.
Концерт "МУЗИКА ДОСТУПНА КОЖНОМУ", спрямований на те щоб кожена особлива дитина та всі діти світу мали рівний доступ до музики, спорту та інших галузей - БЕЗ МЕЖ!!! Також проект має соціальний вектор, адже розповідає суспільству, що всі ми різні та закликає до толерантності.
Захід став можливий за підтримки Державного підприємства НСК “Олімпійський”, унікального нейрохірурга, доктора Петра Лилика - Почесного консула України в провінції Буенос-Айрес, голові Української центральної репрезентації в Аргентинській республіці, директору Інституту внутрішньосудинної хірургії та інтервенційної радіології "ENERI", та партнера заходу “КРИСТАЛБАНК”.

Місце проведення: НСК “Олімпійський” (green-zone) м. Київ, вул. Велика Васильківська 55
Детальна інформація за посиланням: https://www.facebook.com/events/1739077596387349/
Попередня акредитація ЗМІ обов’язкова: https://clck.ru/CHewz
Контактна особа: Коробко Марія +38(098)174-14-68, korobko.mariia@gmail.com

KidsAutismGames – це спільна ініціатива Фонду «Дитина з майбутнім», Благодійної організації «SPORT for PEACE» та державного підприємства «Національний спортивний комплекс «Олімпійський». Проект почав свою діяльність на початку лютого 2017 року. Щотижня професійні тренери «SPORT for PEACE» тренують 60 дітлахів з аутизмом у зеленому серці НСК «Олімпійський». Такі тренування були розроблені спеціально, щоби через ігрові змагання навчити дітей взаємодіяти між собою, розвинути моторику, поліпшити фізичний стан дітей та привити їм любов до занять спортом.

Контактное лицо: Marina (написать письмо автору)
Компания: Кристалбанк (все новости этой организации)
Добавлен: 12:27, 13.12.2017
Страна: Украина

В Москве прошла Премия Green Awards 23/24, которая объединила более 250 ведущих компаний и экспертов в ЗОЖ/ЭКО индустрии, инфлюенсеров, Премия Green Awards, 00:26, 09.05.2024,
21 апреля в Москва-Сити прошла большая церемония награждения самой популярной в России Премии в сфере здорового образа жизни и осознанного потребления - Всероссийской национальной премии Green Awards!

Эксперты IV международного конкурса #НеМагия начали подготовку к подведению итогов проекта, Альянс СОНКО, 23:59, 08.05.2024, Россия
В конце апреля завершился приём творческих работ для участия в четвертом международном творческом конкурсе «#НеМагия: Биотех». Напомним, что конкурс проводится АНО «Живой город»

В Алтайском ГАУ прошла викторина «Что вы знаете о войне?», ФГБОУ ВО "Алтайский государственный аграрный университет", 23:57, 08.05.2024, Россия
На Экономическом факультете АГАУ прошла викторина «Что вы знаете о войне?», посвященная 79-й годовщине Победы в Великой Отечественной войне 1941-1945 гг.

Более 1000 барнаульцев стали участниками праздничной программы, посвященной Дню Победы, на площадке Алтайского ГАУ, ФГБОУ ВО "Алтайский государственный аграрный университет", 00:47, 08.05.2024, Россия
Сегодня, 7 мая, в Алтайском государственном аграрном университете состоялась праздничная программа «Мы помним! Мы гордимся!», посвященная 79-ой годовщине Великой Победы

Спикеры «ЯРКО» обсудили авторскую анимацию на CREATIVE HUB, Анимационная компания "ЯРКО", 00:46, 08.05.2024, Россия
18 апреля в HSE CREATIVE HUB состоялась конференция «Чего хотят зрители?».

Проект «Зеленые сокровища Сибири» приглашает на практические занятия!, Альянс СОНКО, 00:44, 08.05.2024, Россия
В эти выходные стартуют практические выездные занятия в рамках программы развития экологической культуры и здорового образа жизни «Зеленые сокровища Сибири».

Сотрудники ЛВРЗ приняли участие в районном митинге в честь Дня Победы, Улан-Удэнский локомотивовагоноремонтный завод - филиал АО "Желдорреммаш", 00:42, 08.05.2024, Россия
На мероприятии почтили память героев Великой Отечественной войны, проживавших в Железнодорожном районе города Улан-Удэ.

В ТГУ почтили память героев, Тольяттинский государственный университет, 00:42, 08.05.2024, Россия
В Тольяттинском государственном университете (ТГУ) состоялось торжественное мероприятие, посвящённое 79-й годовщине Победы в Великой Отечественной войне.

Карл Карлович Гаскойн, Физическое лицо, 00:40, 08.05.2024,
О том, как Петрозаводск "стал знаменит", мы расскажем в нашем новом познавательном видеопроекте "Про завод и про Петра".

Прием заявок на конкурс «Голос жизни» продлевается, Альянс СОНКО, 00:37, 08.05.2024, Россия

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2024 atrex.ru