Розбудова мережі Центрів розвитку лідерства проекту Tempus в Україні

Прес-служба компанії TechExpert повідомляє про успішне завершення розгортання та налагодження систем у створеній мережі Центрів лідерства, які є суттєвою частиною проекту «Education for Leadership, Intelligence and Talent Encouraging» (ELITE), що реалізується за фінансової підтримки TEMPUS TASIS.
Мета проекту: посилити роль українських ВНЗ в імплементації державної політики з розвитку людських ресурсів (НRD) як генераторів соціального прогресу шляхом реалізації послуг з розвитку лідерського та організаційного потенціалу.

Центри лідерства — це спеціалізовані науково-навчальні підрозділи, які були відкриті в рамках проекту на початку 2015 року у 8 освітніх закладах України:
• Інституті вищої освіти НАПН України
• Київському Університеті ім. Б. Грінченка
• Національній академії державного управління при Президентові України
• Національному авіаційному університеті
• Одеському національному університеті ім. І.І. Мечнікова
• Національному технічному університеті «Харківський політехнічній інститут»
• Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка
• Донецькому університеті управління.

Кожний Центр лідерства був обладнаний комп’ютерним класом на 17 місць та комп’ютерами персоналу, що за допомогою Wi-Fi поєднані у мережі. Навчальний процес у Центрі керується за допомогою Microsoft MultiPoint Server 2012. Це програмне забезпечення дозволяє викладачеві спостерігати за моніторами студентів, транслювати їм свій екран, допомагати у вирішенні завдань, перехоплюючи управління студентським комп’ютером, віддалено запускати та вимикати програмні застосунки, тощо.

Крім того, кожний клас було обладнано системою аудіоконференцій та системою синхронного перекладу, причому перекладачі-синхроністи розміщуються у звукоізольованих кабінах.
Робоче місце викладача обладнане 65-дюймовим монітором із сенсорною насадкою Samsung, який дозволяє працювати як у режимі монітора, так і у режимі Smart-board, що дозволяє керувати комп’ютером безпосередньо з монітору, підтримує можливість збільшення та зменшення зображення торканням до монітору, малювання по слайдах, тощо.
Система відеоконференцій Cisco QuickSet, що встановлена у кожному центрі, дозволяє Центрам лідерства перебувати у режимі живого спілкування із своїми колегами у інших містах та країнах, поєднуватися у конференції для обговорення нагальних питань та запрошувати провідних фахівців світу до викладання у Центрах у режимі відеоконференцій.

На цей час у даних класах вже активно відбуваються заходи. Представники освітніх закладів, де були обладнані Центри лідерства, високо оцінили якість роботи фахівців і менеджерів TechExpert і висловили зацікавленість у подальшій співпраці з компанією, яка вже багато років розроблює та впроваджує рішення для навчальних закладів.
Зокрема, компанія TechExpert пропонує свою допомогу в придбанні, налаштуванні та впровадженні, а також надає консультації з питань використання навчальних програм та обладнання від Microsoft (IT Academy, Office 365 тощо), Cisco (Мережна Академія Cisco) та інших виробників рішень для освіти.

Про компанію
Компанія TechExpert (techexpert.ua) працює на ІТ-ринку України з 1997 р. Компанія має статус Microsoft Certified Partner рівня Gold і Silver у ряді компетенцій, а також статуси Cisco Premier Partner, HP Business Partner та VMwareSolution Provider Partner рівня Professional. Основними напрямками діяльності компанії є надання IT та бізнес-послуг, зокрема послуг в області управління проектами, інформаційної безпеки, системної інтеграції, впровадження систем управління відносинами з клієнтами, систем збалансованих показників, побудови та управління IT- та мережевими інфраструктурами.
Одним з ключових підрозділів компанії є Навчальний центр «Мережеві Технології» (nt.ua) — провідний технічний навчальний центр України.

Контактное лицо: Алена Гречихина (написать письмо автору)
Компания: TechExpert (все новости этой организации)
Добавлен: 00:14, 12.11.2015

ИЦ ТЕЛЕКОМ-СЕРВИС — Бизнес-партнер компании «1С-Битрикс», ИЦ ТЕЛЕКОМ-СЕРВИС, 00:55, 01.05.2024, Россия
ИЦ ТЕЛЕКОМ-СЕРВИС заключил партнерское соглашение с компанией «1С-Битрикс» — российским разработчиком программных продуктов для управления веб-проектами и корпоративными порталами.

Сервисы «Телфин» помогают ГК «Шанс» и сети магазинов «ОхотАктив» оценить эффективность работы сотрудников, Телфин, 00:53, 01.05.2024, Россия
Российский провайдер коммуникационных решений «Телфин» завершил интеграцию сервисов оценки качества звонков в телеком-инфраструктуру ГК «Шанс» и сеть магазинов «ОхотАктив» для удаленной координации работы сотрудников.

Эксперты составили ТОП-5 недорогих смартфонов, Роскачество, 00:46, 01.05.2024, Россия
Специалисты Центра цифровой экспертизы Роскачества обратили внимание на исследование смартфонов, проведенное крупнейшей чешской потребительской организацией dTest аналогичной Роскачеству и составили рейтинг смартфонов недорогого ценового сегмента.

Облачное направление Linx растет быстрее рынка, Linx, 00:45, 01.05.2024, Россия
Выручка Linx по облачному направлению в 2023 году увеличилась на 51%, опередив темпы роста рынка.

В России разработали интеллектуальную логистическую систему для промышленных гигантов, Simetra, 00:43, 01.05.2024, Россия
МегаФон и ГК SIMETRA разработали платформу для управления любыми транспортными потоками при строительстве и обслуживании крупных промышленных предприятий России.

ИТ Альянс объявляет о графике работы в майские праздники, "ИТ Альянс", 00:43, 01.05.2024, Россия
ИТ Альянс, ведущий поставщик информационных технологий, сообщает своим клиентам о графике работы в период майских праздников.

Почти половина пользователей предпочитают рассылки от компаний в мессенджерах, edna, 00:42, 01.05.2024, Россия
Эксперты компании edna провели исследование и выяснили, какие каналы предпочтительнее и на что особо обращают внимание пользователи в тексте сообщений.

Использование режима АвтоУСН даст новый импульс развитию ювелирной отрасли, BSS, 23:52, 30.04.2024, Россия
С 1 января 2025 года производители и продавцы изделий из серебра вновь получат возможность воспользоваться режимом АвтоУСН.

В ALIOT появился собственный ИИ, ООО "ЧЕСКА" (CESCA), 23:45, 30.04.2024, Россия
CESCA анонсировала обновление собственной платформы для мониторинга, анализа, контроля климатических изменений и контроля доступа в помещениях и оборудовании ALIOT.

Компания Netwell стала дистрибьютором решений YADRO – крупнейшего российского разработчика вычислительной техники, Netwell, 03:34, 26.04.2024, Россия
В рамках партнерского соглашения с YADRO компания Netwell приступает к продвижению отечественных вычислительных платформ, систем хранения данных и сетевого оборудования.

Разработано AVart.Стуdия © 2008-2024 atrex.ru